Martin Ødegaards nedslående beskjed – etter seieren mot Østerrike: «Veldig kjipt»

Det ble en stor opptur for Norge da Østerrike ble slått 2-1 på Ullevaal, kun dager etter det skuffende resultatet mot Kasakhstan.

Presset var stort foran mandagens kamp i Nations League mot Østerrike.

0-0 mot Kasakhstan ga Norge en noe svak start på gruppespillet, og Egil «Drillo» Olsen hevdet at dersom det ble tap mot Østerrike, kunne man allerede gi opp gruppeseieren.

Men Ståle Solbakkens menn slo kraftig tilbake. Felix Horn Myhre scoret sitt første landslagsmål da han prikket ballen i hjørnet etter ni minutters spill.

– Det er ikke mye jeg rekker å tenke. Det er litt hodemist, men selvfølgelig veldig gøy. Da koste jeg meg, sier Horn Myhre til Sportsbibelen.

Østerrike utliknet i første omgang ved Borussia Dortmund-stjernen Marcel Sabitzer.

– De klarte å spille litt igjennom oss. Det var litt tilfeldig at det var litt åpent. Det får spilt gjennom og lagt tilbake igjen, så slår de gjennom direkte i bakrom på Sabitzer. Litt åpent var det nok. Vi kunne helt sikkert forsvart oss bedre i den situasjonen, sier Ørjan Nyland til Sportsbibelen.

Erling Haaland ble matchvinner da han tok ned ballen etter en klarering fra midtstopper Jostein Gundersen. Feiringen måtte la vente på seg, da det måtte avgjøres om spissen var onside via VAR.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Martin Ødegaard skadet

Et skår i gleden var skadene til Andreas Hanche-Olsen og kaptein Martin Ødegaard.

Ødegaard fikk seg en smell i ankelen etter en uheldig takling fra en østerriker.

Arsenal-stjernen ble observert på krykker etter kampen.

– Man håper at ting går bra. Jeg har ikke snakket med ham. Vi får krysse fingrene og håpe på det beste, sier Horn Myhre til Sportsbibelen.

Alexander Sørloth spilte en god kamp, og fikk seg en målgivende pasning. Han lot seg imponere av måten laget slo tilbake etter Ødegaard-skaden.

– Det er synd, selvfølgelig. Samtidig så vet vi at vi har veldig gode fotballspillere på benken. Det er synd å miste Martin, men så kommer det noen inn og tar jobben helt fantastisk, sier spissen til Sportsbibelen.

Antonio Nusa håper også at kapteinen kommer raskt tilbake.

– Det er veldig kjipt når kapteinen ligger nede. Det skjer ikke så ofte. Jeg bare håper at det går bra med ham, sier talentet til Sportsbibelen.

Midtbanespiller Patrick Berg håper at Ødegaard kommer raskt tilbake.

– Selvfølgelig veldig kjedelig. Det er for tidlig å si så mye om den skaden. Vi får håpe at det ikke var altfor alvorlig, sier Berg til Sportsbibelen.

Martin Ødegaard med skade og store smerter under fotballkampen i Nations League mellom Norge og Østerrike på Ullevaal Stadion. Foto: Terje Pedersen / NTB

Vi ønsker Martin Ødegaard god bedring.

Del denne artikkelen videre for å vise din støtte til landslagskapteinen.

Takk for att du abonnerer!
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev