Björn Borg flykter fra landet og forlater Sverige på grunn av koronaviruset: «Det er bedre å …»

Koronaviruset sprer seg raskt rundt i verden for øyeblikket.
Det har ført til at den svenske tennislegenden Björn Borg har valgt å forlate landet.
Borg og kona Patricia flykter fra Sverige og drar til Kapp Verde i stedet.

Helt siden koronaviruset spredte seg fra Kina til Europa, har alt gått veldig fort. I løpet av forrige uke har infeksjonen spredd seg enormt raskt, noe som også har hatt store konsekvenser i idrettsverdenen.

Morten Thorsby smittet

Alle større sportsbegivenheter har blitt kansellert eller utsatt på grunn av bekymring for koronaviruset. Flere idrettsutøvere er også testet positive for koronaviruset, som den norske Serie A-proffen i Sampdoria Morten Thorsby og Arsenal-trener Mikel Arteta.

Alle som har vært i kontakt med personer som har vært smittet er plassert i karantene for å redusere smittespredningen. Verdensstjernen Cristiano Ronaldo har til og med blitt satt i karantene på øya Madeira etter at Juventus-lagkamerat Daniele Rugani ble smittet.

Borg forlater landet

Sveriges Zlatan Ibrahimovic skal også ha forlatt Italia, der hele landet har blitt satt i karantene. Han skal nå ha returnert hjem til Sverige igjen. Men en som velger å flykte fra det svenske land i stedet for å beskytte seg, er tennislegenden Björn Borg.

63-åringen, som er en av Sveriges største idrettsutøvere gjennom tidene, har reist med kona til huset sitt på Kapp Verde for å isolere seg der i stedet.
«Det er bedre å være på en øy,» skriver paret på Instagram om beslutningen om å forlate Sverige.
«Ta vare på dere selv. Vi er veldig heldige som har et hjem på Kapp Verde, vi er alltid ute og nær havet»

Les også: Premier League utsettes