Denne konkurrenten har slått Warholm gang på gang - nå endrer nordmannen opplegget - Sportsbibelen

Denne konkurrenten har slått Warholm gang på gang – nå endrer nordmannen opplegget

Karsten Warholm dropper ferie for å kunne hamle opp med erkerivalen Abderrahman Samba.

Warholm vant 400 meter hekk både i fjorårets VM og årets EM, men han har likevel tapt flere ganger mot jevngamle Samba fra Qatar.

ANNONSE: Provexin har gitt flere norske menn hårveksten tilbake. Finn ut mer om det her, så kan du også bremse hårtapet!

Om litt over etter år braker de sammen i VM i Sambas hjemland. Nå dropper Warholm ferie som en del av en større plan for å vinne både VM-gull og seire i Tokyo-OL i 2020.

– Jeg tenker alltid på hva jeg kan gjøre bedre for å slå mine konkurrenter. Det er nødvendigvis ikke han (Samba, jou. anm.) som står fremst i tankene, men jeg tenker veldig mye på hva jeg kan gjøre for å bli bedre. Da er det veldig fint å ha personer å strekke seg etter. Og at det er han som er like foran meg er vel ingen hemmelighet, sier Warholm til VG.

Abderrahman Samba kommer egentlig fra Mauritania, men begynte å løpe for Qatar i 2016. Da han slo Warholm og resten av feltet i årets Diamond League-stevne i Paris, løp han inn til tidenes nest beste tid på 400 meter hekk: 46,98.

DEL artikkelen om du gleder deg til å følge duellen mellom disse to!

ANNONSE: Jo, man kan faktisk kjempe mot arvelig hårtap. Finn ut mer her.