Harald Bredelis løfte til danskene – etter fansens hån mot Norge

Harald Bredeli var ikke nådig mot den danske fansen  etter VM-finalen. 
Nå lover han å «straffe» danskene – på sin helt spesielle måte. 

ANNONSE: Selv om håndball-VM er over for denne gangen er den internasjonale klubbhåndballen langt fra over. Hos NordicBet kan du følge resten av sesongen – og få opptil 1000 kroner i gratisspill!

Norge gjorde alt de kunne for å spolere den danske VM-festen. En fullsatt Boxen i Herning var fylt med 15 000 feststemte tilskuere, Et heltent norsk lag startet lovende, men ble etterhvert et stort nummer for små fi den skandinaviske duellen om VM-pokalen.

Sander Sagosen og co. ble til tider utspilt og tapte til slutt med ni mål mot Mikkel Hansen og gjengen. Så og si alle var enige om at Danmark var den verdige vinneren av verdensmester-tittelen. Men ikke alle lot seg imponere over det danske hjemmepublikummets prestasjon.

Harald Bredelis løfte

Stemningen var det ingenting å si på i Boxen. Det tidvis kokte over av danske jubelbrøl, men oppførselen ovenfor de norske spilleren og spesielt lagets store stjerne, Sander Sagosen har skapt reaksjoner i Norge. Trønderen ble buet på gjennom stort sett hele kampen.

Det synes ikke TV2s håndballkommentator Harald Bredeli noe om. På Twitter går han nå inn for å «straffe» danskene på sin helt egen måte.

NRK-ekspert og tidligere landslagsspiller, Håvard Tvedten reagerte også på danskenes oppførsel.

Jeg synes det er dumt at de buer til kampen er ferdig når kampen reelt sett var avgjort til pause. Det synes jeg er lite fair. Sander takler det, det handler ikke om at man skal skåne han, men jeg synes generelt det er for dårlig av danskene. Jeg tror ikke vi ville gjort det i Norge, sier Tvedten til NRK. 

Spillernes reaksjon

De norske spillerne reagerer ikke like kraftig på buingen.

– Sånt er jeg vant med. Det er sånn i mesterligaen hver eneste helg. Det påvirker ikke meg på noen måte, sier Sander Sagosen selv til statskanalen.

Heller ikke Eivind Tangen har noe å utsette på fansen og mente at det stort sett var god stemning i Herning.

– Jeg synes publikummet var veldig bra. Ingenting å klage på. Jeg synes det er helt greit. Det er mye gøyere med et publikum som er engasjert og støtter laget sitt. Så det er bare kult, sa Tangen til samme kanal.

ANNONSE: Selv om håndball-VM er over for denne gangen er den internasjonale klubbhåndballen langt fra over. Hos NordicBet kan du følge resten av sesongen – og få opptil 1000 kroner i gratisspill!

Del artikkelen hvis du synes dette er en passende straff for danskene! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);