Hergeirsson gjør helomvending – henter inn vraket veteran i EM-troppen

Camilla Herrem er hentet inn som et ekstra alternativ på venstrekanten grunnet skadesituasjonen til Thea Mørk, melder TV2.

Herrem var lite snakkesalig og ville ikke gi noen kommentar til TV2 før hun ble hentet av landslagsassistent Mia Hermansson Högdahl på flyplassen i Brest.

Det var mange som hevet øyenbrynene da landslagsveteranen ble vraket til den opprinnelige troppen. Hergeirsson valgte da å gå for Thea Mørk og Sanna Solberg istedenfor Sola-vingen.

ANNONSE: Få gratisspill på 300 kr på håndball – i tillegg til en oddsbonus på opptil 2000 kr!

– Vi i trenerteamet mener at Sanna Solberg og Thea Mørk er bedre rustet til mesterskapet enn Camilla Herrem. Samtidig er det tøft å sette ut en spiller som Camilla, som har vært så trofast og solid i så mange år, begrunnet Hergeirsson valget med den gangen.

Han var likevel imponert over progresjonen til Herrem etter fødselen tidligere i år og utelukket ikke at hun kom til å være en bidragsyter for Norge i EM, på tross av det opprinnelige uttaket.

– Hun har jobbet hardt og gjort alt riktig, og kommet langt på de fire månedene etter fødselen, så hun er en reserve til mesterskapet, kommenterte islendingen på samme tidspunkt.

Norge åpnet mesterskapet med tap for Tyskland på lørdag og møter Tsjekkia i kveld kl. 21:00.

ANNONSE:Spill på håndball-EM og få et gratisspill på 300 kr her!

 

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);