Hyller Premier League-klubbens historiske handling: – Sympatisk

Tottenham hentet ingen spillere før sommerens overgangsvindu stengte torsdag ettermiddag.

Dermed har Nord-London-klubben skapt historie. Ingen klubber har gått et helt overgangsvindu uten å hente spillere siden den nåværende ordningen med tidsbegrenset overgangsmarked ble innført i 2003, skriver Daily Mail. Det var heller ikke stor utfart fra klubben; Keanan Bennetts og Anton Walkes var de to eneste spillerne som forlot klubben.

ANNONSE: Ja, hårtap er faktisk arvelig – men du kan bremse det.

Mauricio Pochettino kan altså starte den nye sesongen med identisk mannskap som den forrige. Fansen har likevel uttrykt deres misnøye på sosiale medier. TV 2-ekspert og tidligere Tottenham-keeper Erik Thorstvedt synes likevel ikke at det er noen grunn til å få panikk.

– Jeg har latt meg overbevise av Pochettino. Hvis han virkelig følte at han trengte en ny midtbanespiller, så tror jeg at han hadde gått til Levy (direktør, jou.anm. og så hadde han fått det, tror jeg. Det er ganske uvanlig, men her sitter det altså en manager og tenker at vi har de vi har, og de skal vi prøve å utvikle. Det er et eller annet sympatisk og forfriskende med det. Jeg har veldig tro på det. De har en gjeng som har spilt sammen lenge, og det er fortsatt mulighet for utvikling, de er såpass unge, sier Thorstvedt til TV 2.

Man kan imidlertid forstå at Tottenham-fansen reagerer når man ser på hvordan konkurrentene har forsterket troppene. Liverpool er blant de som har brukt store summer og har hentet spillere som Xherdan Shaqiri, Fabinho og Alisson.

– Det er ikke lett når man ser hvor mye penger for eksempel Liverpool bruker, men Tottenham kommer til å være et godt lag denne sesongen, sier Thorstvedt, som spilte 173 ligakamper for Tottenham mellom 1989 og 1996.

Premier League begynner allerede fredag kveld når Manchester United tar imot Leicester på Old Trafford. Tottenham åpner borte mot Newcastle lørdag 13:30.

DEL artikkelen om du gleder deg til Premier League-starten!

ANNONSE: Plages du av arvelig hårtap? Provexin®A100HF har hjulpet flere nordmenn i samme situasjon.

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);