Mads Hansen får hatmeldinger fra ildsinte fans – men denne gangen er han helt uskyldig

Den danske dommeren Mads Hansen fikk massiv kritikk for sin opptreden i Kroatia-Tyskland i håndball-VM. Flere tvilsomme avgjørelser kostet kroatene kampen og muligheten til å gå videre i mesterskapet.
Det har norske Mads Hansen fått svi for. 

ANNONSE: Håndball-VM nærmer seg innspurten og de norske gutta er fortsatt med for fullt. Her får du risikofritt spill til 200 kr som kan brukes på oddsen.

Tidligere Mjøndalen-spiller Mads Hansen har flere ganger terget på seg både bloggere og andre kjendiser med frekke stikk. Denne gangen var han derimot helt uskyldig.

Etter kampen mellom Tyskland og Kroatia i håndball-VM har det danske dommerparet Mads Hansen og Martin Gjeding mottatt massiv hets fra kroatiske supportere. Dommerne tok flere tvilsomme avgjørelser i det som til slutt endte med 22-21 seier til tyskerne.

Fikk hatmeldinger på Instagram

Det har tidligere Mjøndalen-spiller Mads Hansen fått høre. Ildsinte supportere har tatt til Hansens Instagram-profil for å uttrykke sin frustrasjon over dommeren. Det supporterne ikke har fått med seg er at det er feil Hansen de har rettet sinnet sitt mot.

Noe Mads Hansen selv tar med knusende ro.

Synes synd på dommeren

Hansen  synes det er mer synd på den egentlige mottakeren av alle hatmeldingene.

– Det er bare å sende varme tanker til den riktige Mads Hansen som sikkert får flesteparten av meldingene, sier den tidligere Mjøndalen-profilen til NRK. 

ANNONSE: Håndball-VM nærmer seg innspurten og de norske gutta er fortsatt med for fullt. Her får du risikofritt spill til 200 kr som kan brukes på oddsen.

Del artikkelen for å vise støtte til den "ekte" Mads Hansen som har mottatt hatmeldinger og trusler.  window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);