Mannen prøvde å rane UFC-fighteren – måtte besøke sykehuset isteden

I helgen prøvde en mann å rane Polyana Viana.
Det skulle vise seg å være en skikkelig dårlig idé.
Brasilianeren er UFC-fighter og ga raneren en ordentlig omgang.

Det var en lørdagskveld hvor UFC-fighteren Polyana Viana stod og ventet på en taxi utenfor leiligheten sin i Rio de Janeiro. Da dukket det plutselig en raner opp.

Ransforsøk på UFC-fighter

Raneren som hadde smøget seg inn på henne, prøvde å stjele lommeboken hun holdt i hånden. Men det skulle vise seg å være en veldig dårlig idé.

https://www.instagram.com/p/BsI4APlDr84/

Mannen spurt Viana om hva klokken var for senere å true henne med et påstått våpen.
– Han satt veldig nære meg. Jeg tenkte bare att «hvis det er et våpen har han ikke tid til å dra det frem.» Så jeg stelte meg opp, slo han to ganger og ga han et spark, forteller Viana til MMA Junkie og fortsetter:
– Han falt ned og jeg tok et kvelertak på han. Så satte jeg han ned på samme sted før jeg sa «nå venter vi på politiet».

Fraktet til akutten

Det viste seg at våpenet under forsøket ikke var et våpen. Men uansett kan vi konstatere at denne raneren mildt sagt prøvde seg på feil person. Viana har gått to kamper i hittil i UFC-sirkuset og står med en sier og ett tap.

Mannen ble fraktet til akutten der han ble behandlet for skadene, før han senere ble tatt med til stasjonen hvor 26-årige Viana leverte inn en politianmeldelse.

UFC-presidenten Dana White la ut et bilde av raneren på sin Instagram-konto. Om ikke annet håper vi at dette var en skikkelig lærepenge for raneren.

Del artikkelen for å si hva du synes om dette! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);