Nora Mørk tilbake i trening – dette sier hun om EM-sjansene

Nora Mørk har som mål å rekke EM i Frankrike.

Det sier Mørk selv til VG. Mesterskapet begynner 29. november.

ANNONSE: Få synes det er gøy å ha måne. Dette kan være produktet som gir deg hårveksten tilbake.

Torsdag la søsteren Thea ut et innlegg på Instagram. Der fortalte hun at søsteren var tilbake i trening på håndballbanen, fem måneder etter hun røk korsbåndet i kamp for klubblaget Györ.

– Det kjentes overraskende bra å være tilbake. Det er jo selvfølgelig noe jeg har sett frem til lenge. Jeg begynner jo veldig forsiktig. Så det er ikke sånn at jeg er i full gang, men det var veldig deilig å få gjøre litt skikkelig håndballbevegelser igjen, forteller Nora Mørk til VG.

Hun kommer imidlertid ikke til å ta noen sjanser, spesielt ikke siden det er OL i Tokyo i 2020. Hun håper likevel å være klar allerede til EM.

Samtidig forbereder landslagssjef Thorir Hergeirsson seg på et mesterskap uten backstjernen.

– Vi tenker ikke EM nå, nei. Vi forbereder oss uten Nora. Vi håper at Nora skal spille topphåndball på klubb- og landslagsnivå i mange år fremover, og da er ikke året 2018 det viktigste.

Norge er i EM-gruppe D sammen med Romania, Tyskland og Tsjekkia. Laget spiller den første kampen i mesterskapet mot Tyskland, 1. desember.

DEL artikkelen om du håper Nora Mørk rekker EM!

ANNONSE: Sliter du med måne og dårlig hårvekst? Dette kan være løsningen.

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);