Norsk United-helt: Derfor kan det gi mening å selge Pogba

Henning Berg mener det bare er å sikre seg en best mulig salgssum dersom Paul Pogba ikke passer inn i José Mourinhos spillestil.

Ryktene rundt en mulig Paul Pogba-overgang fra Manchester United til Barcelona har økt kraftig i styrke den siste tiden. Daily Mail hevder at Pogba er desperat etter å komme seg vekk fra Old Trafford – og manager José Mourinho. Forholdet deres skal ha kjølnet betraktelig, og livet under Mourinho skal visstnok ha gjort Pogba desillusjonert.

ANNONSE: Ja, hårtap er faktisk arvelig – men du kan bremse det.

Den franske midtbanestjernen reurnerte til United sommeren 2016, men har ikke overbevist alle kritikerne enda. I årets VM så han ut som en helt annen spiller da han spilte for Frankrike.

– Sammenligner du hvordan han spilte forrige sesong og i VM, så er det to forskjellige spillere når det gjelder mentalitet, ro og hvordan han er ute på banen. Det er to forskjellige lag med ulike stiler, men det er en annen spiller, sier tidligere United-spiller (og nåværende trener i Stabæk) Henning Berg til TV 2.

En eventuell overgangssum vil være svært stor. Berg mener United bør ta pengene om Pogba ikke passer inn i lagets spillestil.

– Det er vanskelig å si hva det er, men det er ikke tvil om at det er et eller annet. Det kan være at Mourinho tenker at han ikke passer inn. Han vil ha spillere som er ekstremt disiplinerte. Pogba er ikke der. Han flyter litt mer og har en annen måte å spille på. Om det er tilfellet, er det ingen grunn til å beholde ham. Da er det bedre å cashe inn og heller hente spillere som passer Mourinho.

DEL artikkelen om du gleder deg til Premier League-sesongen!

ANNONSE: Plages du av arvelig hårtap? Provexin®A100HF har hjulpet flere nordmenn i samme situasjon.

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);