NRK-kommentatorene kunne ikke tro det de så etter Ingebrigtsens blodige fall: – Det skal ikke være mulig

Eksperter og kommentatorer sperret opp øynene da Filip Ingebrigtsen hentet opp konkurrentene i onsdagens forsøksheat på 1500 meter.

Den mellomste av Ingebrigtsen-brødrene er stor forhåndsfavoritt på distansen. Det ble imidlertid dramatisk da finaleplassen skulle sikres.

25-åringen falt med drøye 600 meter igjen av løpet. Dermed hadde han en aldri så liten opphenting foran seg.

Ingebrigtsen beholdt roen, satt opp farten og endte til slutt på tredjeplass. Det holdt til finaleplass. Prestasjonen imponerte NRKs kommentatorer kraftig.

– Han er i en vanvittig form. Det er helt utrolig det han leverer. Det skal rett og slett ikke være mulig, men så får han det til, sa Jann Post i kommentatorbua.

Etterpå la Ingebrigtsen ut en story på Instagram av såret han fikk i fallet. Det medførte fem sting i leggen for den norske medaljekandidaten.

Selv mente han at han var heldig som gikk videre.

– Litt flaks. Jeg kom meg kjapt opp igjen og tenkte at jeg ikke måtte stoppe. Men jeg prøvde å ta det gradvis og heldigvis så rykket ikke de andre fra og det gikk greit inn. Men klart det koster å falle og starte igjen, men heldigvis er jeg bedre enn jeg noensinne har vært og det redder meg der, sa Ingebrigtsen til NRK etter målgang.

DEL artikkelen om du tror Filip Ingebrigtsen vinner medalje i EM!

Skjermdump: Instagram/@filipingebrigtsen

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);