Slik spiller man risikofritt på Liverpool-United

Gigantoppgjøret på Anfield er som regel av det uforutsigbare slaget med overtidsmål og røde kort ofte i beholdningen. Under slike oppgjør kan det være en god  idé å innkassere risikofrie spill. 

Nå får du 200 kroner i gratisspill på Liverpool-United ved ditt første innskudd på 100 kr hos Betsson

Betsson tilbyr nemlig alle nye kunder et gratisspill på 200 kr for alle nye kunder som gjør et innskudd på 100 kr. På denne måten slipper man å kaste bort egne penger på kampen som har for vane å være nærmest umulig å spå utfallet av. 

På 228 kamper seg imellom har lagene delt broderlig på poengene, med en liten favør de røde fra Merseyside som står med 88 seiere mot de røde djevlenes 75.

Hjemmelaget har vært i kanonform den siste tiden og har vunnet fire av sine fem siste kamper. Gjestene fra Manchester har mottatt kritikk for formen i det siste, men står kun med ett tap på de ni siste kampene.

Det kom mot den lyseblå naboen som på tidspunktet var ubeseiret i ligaen. I løpet av den rekken har de i tillegg møtt storlag som Juventus borte og Arsenal hjemme.

Bruk fantasien eller velg et sikrere kort

Med all statistikken i bakhånd er det likevel nærmest umulig å spå utfallet av helgens batalje. Derfor kan det være ekstra lurt å innkassere et gratisspillet som i praksis gjør spillet risikofritt og i det minste er en forsikring om at penger ikke tapes. På et slikt spill har man muligheten til å være mer vågal enn vanlig eller satse alt på det sikreste valget man ser.

For 200 kr ligger det mange fristende høyoddsere som kan innkasseres med god avkastning. For eksempel kan kampen krydres opp med å spille på en usannsynlig målscorer, kortbonanza eller andre kuriositeter.

Sjekk velkomsttilbudet som gir deg 200 kr på storkampen på Anfield til helgen!