Beskjeden Liverpool fryktet om Werner-overgangen: – Vi kommer ikke til å selge spillere for lavere enn verdien

Den tyske klubben slipper ikke stjernespissen sin frivillig. Nå har de gitt Liverpool streng beskjed.

Timo Werner er et svært hett navn på ryktebørsen om dagene. Med bare Robert Lewandowski foran seg på toppscorerlistene i Bundesliga seiler han opp som en av de beste spissene i Europa.

Bayern München og Liverpool er klubbene som har blitt koblet sterkest til tyskeren. 24-åringen har likevel gått langt i å utelukke en overgang til Bayern München. Tidligere i vår uttalte han nemlig til Bild at en overgang internt i Tyskland var svært usannsynlig.

Foto: Jan Woitas/Pool via REUTERS

Dermed står Liverpool igjen som den mest sannsynlige destinasjonen for 24-åringen.

Leipzig-direktøren: – Vi kommer ikke til å selge for lavere

En overgang til Merseyside virker mer og mer sannsynlig. Spesielt etter at et videomøte med Jürgen Klopp og Werner skal ha funnet sted rundt påsketider.

Foto: Reuters/Matthew Childs

Selv om spilleren selv virker å være overbevist, lar likevel ikke den tyske klubben seg affisere. Spissen skal etter rapportene ha en utkjøpsklausul i kontrakten på 600 millioner kroner. Mye grunnet forholdene skal Liverpools eiere ønske å presse denne prisen ned betraktelig.

Det har nå administrerende direktør i Leipzig gjort klinkende klart at ikke kommer til å skje.

– Han kommer ikke til å bli noe billigere. Vi kommer ikke til å selge spillere for lavere enn verdien når det er mer enn ett år igjen av kontrakten, sier administrerende direktør Oliver Mintzlaff til Bild, ifølge TV2.

Ettersom utkjøpsklausulen etter rapportene utløper 15. juni begynner det å haste for Liverpool dersom de ønsker å hente spisskometen. Den tyske klubben virker på sin side å ta ting med knusende ro skal vi tro Mintzlaff.

– Vi spør oss alltid om det er mulig å erstatte spilleren hvis vi selger for mindre enn markedsverdien. Vi har kontroll på situasjonen, og jeg forholder meg rolig, sier Mintzlaff.