Coutinho fristes av PL-retur – skal være i samtaler om sjokkovergang

Lite har stemt for Phillippe Coutinho etter overgangen fra Liverpool. Nå tiltar ryktene om en mulig retur til England for midtbanespilleren.

Den brasilianske playmakeren Phillippe Coutinho virker ikke å være ønsket verken av Barcelona eller Bayern München.

Nylig uttalte Bayerns mektige styreformann Karl-Heinz Rummenigge at den tyske klubben ikke kom til å innfri utkjøpsklausulen de sikret seg da de hentet Coutinho på lån.

Barcelona virker også å være kjølige til å ta spilleren tilbake, selv om manager Quiqe Setien har uttalt at han ikke har noe imot å ha brasilianeren tilbake i stallen.

Foto: Christof STACHE / AFP)

Sjokkovergang til Premier League på trappene

Dermed tyder mye på at Coutinho må på klubbjakt i sommer. En retur til Premier League virker dermed mer og mer sannsynlig. Både gamleklubben Liverpool, Chelsea og nylig Arsenal er blant klubbene som nevnes i forbindelse med 27-åringens signatur.

Men ifølge den spanske avisen Mundo Deportivo er det nå potensielt nyrike Newcastle som leder an i kampen om playmakerens signatur.

Pochettino ved roret

The Magpies skal etter planen få nye saudiarabiske eiere i nær fremtid, som vil gjøre dem til den rikeste klubben i verden. De nye eierne har store planer for klubben, blant å ansette tidligere Tottenham-sjef Mauricio Pochettino som manager.

Foto: REUTERS/Feline Lim

De skal også være svært interessert i å hente Coutinho. Rapportene hevder også at brasilianeren ikke skal være fremmed for overgangen, dersom Pochettino ender opp ved roret på St. James Park. Brasilianeren skal ha fått en prislapp på rundt 71 millioner pund av Barcelona, melder Daily Mail.