Dortmund-manageren om Haaland-skade etter krasj med dommeren: – Han pådro seg en kneskade

Der Klassiker fikk ingen lykkelig slutt for Erling Braut Haaland som måtte ut med skade etter en kollisjon med dommerne. Dette sier Dortmund-trener Lucien Favre om skaden angriperen har pådratt seg.

Etter kampen var Erling Braut Haaland nok en gang i fokus. Spissen ble byttet ut med en skade, som det senere viste seg at skyldtes en kollisjon med dommeren, ifølge Jan Åge Fjørtoft i Viasport-studioet.

Foto: Federico GAMBARINI / POOL / AFP)

Dortmund-sjef: – Tror ikke han kommer til å være ute lenge

Dortmund-manageren Lucien Favre kom med en oppdatering på skaden på pressekonferansen etter kampen. Der kunne han røpe at det var snakk om en kneskade, men at de enda ikke ante hvor lenge 19-åringen er ute av spill.

– Jeg tror ikke han kommer til å være lenge ute. Han pådro seg en kneskade. Vi vet ikke nøyaktig hvor lenge han er ute, sa Favre til klubbens nettsider etter kampen, ifølge TV2.

Kan ha avgjort tittelkampen

I det som var en fartsfylt Der Klassiker stakk til slutt bortelaget Bayern München av med alle tre poengene fra Signal Iduna Park. En frekk lobb fra Joshua Kimmich var til slutt det som skilte lagene.

Det var langt ifra det eneste høydepunktet i en kamp som hvor Erling Braut Haaland måtte se Jerome Boateng klarere skuddet sitt på streken.

Samme mann brukte hånden på et nytt skudd fra nordmannen senere. Hele Dortmund ropte på straffe, men fikk verken gehør av dommer eller VAR-bussen.

Dermed er det nå syv poeng som skiller de to rivalene før sesonginnspurten. Alt håp er likevel ikke ute for Dortmund ettersom Bayern München tilsynelatende tøft kampprogram med både Bayer Leverkusen, Borussia Münchengladbach og Wolfsburg igjen før de kan løfte trofeet for åttende gang på rad.