Gamleklubbens bønn til Klopp om stjernespissen: «Hent ham»

Den tyske fotballtreneren Jürgen Klopp (52) har skapt et av verdens aller beste fotballag i løpet av sine fem år i Liverpool. Siden han kom inn dørene på Anfield har han skapt store stjerner og gitt fansen mye å juble for.

Forrige sesong vant Liverpool blant annet Champions League-trofeet, etter en enkel 2-0-seier over Tottenham i finalen. Under Klopps ledelse fikk også Liverpool en rekordhøy poengsum i Premier League, med sine 97 poeng. Dessverre for «The Reds» fikk Manchester City også en rekordhøy poengsum, med sine 98 poeng forrige sesong.

Denne sesongen har Liverpool derimot feid over all motstand og leder for øyeblikket Premier League-tabellen med 25 poeng ned til Manchester City på 2.-plass.

Men til Liverpoolspillerne- og fansens frustrasjon har de ikke kunnet heve trofeet, som de så desperat lengter etter. Det skyldes at Premier League ble satt på vent, som følge av Covid-19.

Mange er trygge på at Liverpool henter hjem trofeet denne sesongen, enten om den blir fullført, eller avbrutt. Flere ligaer har avbrutt sesongen, og da har følgene vært at serielederen vinner ligaen (Skotske Premier League og Ligue 1).

Bundesliga gjenopptatt – gamleklubben med bønn til Klopp

En av de store ligaene har dog startet opp ligaspillet igjen. Den tyske Bundesliga har pågått i godt over en uke allerede.

Og på søndag storspilte RB Leipzig mot Klopps gamleklubb Mainz 05. Da dommeren blåste i fløyta stod det 5-0 til Leipzig, etter storspill av tyske Timo Werner (24).

Angriperen har scoret 24 mål på 27 kamper denne sesongen, og seks av de har kommet mot nettopp Mainz 05. I Leipzig og Mainz 05 sitt første oppgjør tok toppklubben storeslem og vant 8-0, før de igjen utklasset dem på søndag med en 5-0-seier.

Werners storspill mot Klopps gamleklubb har fått de til å henvende seg til den tyske Liverpool-manageren. Det er nemlig en dårlig skjult hemmelighet at 52-åringen har vært veldig interessert i å hente Werner til Liverpool en god stund nå.

Og nå ber Mainz 05 Klopp om å gjøre grep, slik at Werner ikke gjør det samme mot dem neste sesong. Det gjorde de med denne tweeten søndag kveld, etter det nye tapet mot RB Leipzig.

Klopp begynte forøvrig trenerkarrieren sin i Mainz 05 og var trener for klubben fra 2001 til 2008.

https://www.instagram.com/p/BubLopdgFwi/

Timo Werner skal fram til 15. juni 2020 ha en utkjøpsklausul på 55-60 millioner euro, melder flere utanlandske medier, noe som gjør han svært ettertraktet for flere klubber, særlig på grunn av dagens markedspriser på fotballspillere.

Del dette innlegget om du tror Jürgen Klopp lytter til gamle klubben og at Timo Werner havner i Liverpool i løpet av det neste året!