Linkes til Manchester United – nå avslører lagkompis nye detaljer om Jadon Sanchos situasjon

Dortmunds superstjerne Jadon Sancho har blitt linket til en overgang til Manchester United i sommer. Nå røper lagkamerat detaljer rundt ungguttens situasjon.

Etter overgangen fra Manchester City har karrieren til Jadon Sancho virkelig skutt fart. Den engelske vingen har blitt en av Borussia Dortmunds viktigste spillere og linkes nå sterkt til en retur til England.

Selv med en fortid i Manchester City er det den røde delen av byen og Ole Gunnar Solskjærs Manchester United som Sancho har blitt koblet mest til.

Lagkamerat: – Føler presset

Nå har lagkompisen i Dortmund, Thomas Delaney, kommet med nye detaljer fra innsiden av garderoben. I et intervju med ESPN forteller han tror unggutten begynner å kjenne på presset hjemmefra.

– Åpenbart er han en av de største talentene jeg har spilt med. Med det talentet der kommer det mye press og jeg tror han sakte men sikkert begynner å kjenne på det fra det engelske landslaget og klubbene som følger han nå, sa Delaney til kanalen, ifølge Sky Sports.

Dansken er full av lovord om lagkompisen som har like mange målpoeng som både Robert Lewandowski og Timo Werner denne sesongen.

– Frem til nå har han vært et talent som har prestert veldig bra, levert bedre enn hva man kan forvente av han, men det kommer alltid til å være et neste steg. Neste steg i karrieren og i utviklingen, forteller Delaney.

Hvor Sancho ender opp blir spennende å følge, men det er ikke tvil om at de aller fleste storklubbene i Europa har Sancho på radaren.