Liverpool ønsker nå å lure erkerivalene United for stjernen verdt milliarder: «Klopp er desperat»

Det ble ingen Timo Werner.
Nå retter Liverpool blikket mot en ny spiller og vil komme rivalen Manchester United i forkjøpet for å sikre seg stjernespiller.
The Independent melder at Liverpool-trener Jürgen Klopp er blitt desperat.

Nåværende Premier League-leder og regjerende Champions League-mester Liverpool maktet ikke å sikre seg Timo Werner. Tyskeren er nå bare detaljer fra å signere en femårskontrakt med Chelsea.

Liverpool jakter

Liverpool endrer dermed siktet for transfervinduet i sommer og har nå fått opp øynene for en annen toppscorer. PL-giganten ønsker nå å rekruttere Dortmunds stjernespiller Jadon Sancho for den kommende sesongen, melder The Independent.

Med det ønsker Liverpool å snappe opp Sancho, foran nesa på den store rivalen Manchester United, som lenge har vært favoritten til å sikre seg 20-åringen for over en milliard kroner. Engelske og tyske medier har i stor grad identifisert det som en sannsynlig overgang til Old Trafford.

Men The Independent melder nå at trener Jürgen Klopp er blitt desperat og at han ønsker å legge press på eierne om å åpne lommeboken i sommer. Liverpool var ikke klare til å betale den høye prisen for Werner, og nå forventes det at Sanchos prislapp kommer til å bli enda høyere.

Så vi får se om Klopp klarer å overtale klubbledelsen til å tømme bankkontoen i sommer for å få inn en av fotball-Europas mest etterspurte spillere. De kan også forvente at United vil gjøre alt for å ikke gå glipp av drømmekjøpet.