Ny oppdatering om Haaland-skaden – duellen mot Jarstein og Skjelbred kan ryke

Etter skaden han pådro seg i Der Klassiker har det nå kommet en ny oppdatering om skadesituasjonen til Erling Braut Haaland.

Med syv poeng opp til serieleder Bayern München er Borussia Dortmund avhengig av full pott i serieinnspurten. Derfor blir det ekstra viktig å få storscoreren Erling Braut Haaland på beina etter skaden han pådro seg i Der Klassiker.

Kneskaden som holdt han ute av helgens nedsabling av tabelljumbo Paderborn er enda ikke helt bra skal vi tro tyske Bild, ifølge VG.

Spissen tilbake skal ikke ha deltatt på trening verken mandag eller tirsdag og må også stå over onsdagens trening med lagkameratene.

Foto: Federico GAMBARINI / POOL / AFP)

Må vinne mot Jarstein og Skjelbred

Det pågår nå en kamp mot klokken for å få nordmannen spilleklar til helgens oppgjør mot «norske» Hertha Berlin. Skal Borussia Dortmund holde liv i drømmen om seriegull er de nødt til å vinne de resterende kampene, samtidig som Bayern München må avgi poeng.

Hovedstadslaget, med både Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred i stallen, har startet meget lovende etter gjenoppstarten av Bundesliga.

En bunnsolid 4-0-seier mot erkerival Union Berlin ble etterfulgt av poeng mot Champions League-jagende RB Leipzig og seier hjemme mot Augsburg.