Tysk avis: Werner kan droppe Liverpool – for å gjennomføre sjokkovergang til PL-rivalen - Sportsbibelen

Tysk avis: Werner kan droppe Liverpool – for å gjennomføre sjokkovergang til PL-rivalen

Den tyske avisen Bilde melder at Timo Werner kan bli klar for Premier League i løpet av neste uke – men at det ikke er Liverpool som blir spissens nest klubb.

Det har nærmest vært opplest og vedtatt at Timo Werner blir Liverpool-spiller om kort tid. Tyskerens utkjøpsklausul på 49 millioner pund løper ut den 15. juni og det er ventet at en overgang kommer i stand før den tid.

Liverpool-manager Jürgen Klopp har ifølge flere medier hatt møter med spissen over Zoom og det meste har tydet på at det kun er snakk om tid før en overgang til Merseyside finner sted. Liverpool Echo meldte til og med at det er enighet om de personlige betingelsene.

Men ettersom Liverpool virker motvillige til å betale utkjøpsklausulen har det kommet en ny engelsk klubb på banen.

Går til rivalen

Nå melder den tyske avisen Bild at en overgang til Premier League er nært forestående – men det er ikke Liverpool som er neste stoppested for storscoreren.

Det er nemlig Chelsea som er nærmest å hente den ettertraktede angriperen. Avisen oppgir at det skal være snakk om en overgangssum på omkring 60 millioner euro.

Foto: AP Photo/Ian Walton

Flere medier har oppgitt at Liverpool er førstevalget til Werner, men ifølge Sky Sport skal spilleren selv ikke ha noe imot å dra til London.

Det er ventet at en eventuell overgang vil bli klar i løpet av neste uke.