Uventede nyheter: Det ettertraktede supertalentet dropper Manchester United – for å spille i erkerivalen

Han har ifølge ryktene vært nærmest klar for Manchester United. Nå kommer det en uventet vending rundt Jadon Sanchos fremtid.

Jadon Sancho forlot tidlig engelsk fotball for Tyskland og Borussia Dortmund. Det har til nå vært et svært vellykket valg – ettersom han nå ses på som en av de mest spennende spillerne i verden.

Ryktats å være nær United

De siste sesongene har den unge engelskmannen banket inn målpoeng og det har ført til interesse blant de aller største klubbene. Sancho sies å være giret på en overgang til Premier League og i løpet av våren har det til tider stormet rundt han i Dortmund.

Sancho har blant annet måtte stå over en Champions League-kamp for å ha kommet «veldig sent» til trening og fikk nylig kritikk fordi han brøt korona-restriksjonene for å klippe seg. My taler for en overgang denne sommeren og mange har pekt ut Manchester United som neste destinasjon.

Foto: Ina FASSBENDER / AFP

Dropper – for erkerivalen

Overgangen har blitt oppgitt å være nærmest klar – men nå har det kommet en uventet vending. Ifølge britiske medier så nekter Borussia Dortmund å rikke seg på prislappen, som skal ligge rett over en milliard kroner – noe som skal ha fått Sancho til å tenke seg om.

Vingen skal være desperat over å få til en Premier League-overgang og hvis ikke det blir Manchester United, så blir det noen andre. Og nå skal Sancho ifølge The Sun ha sagt til kompisene sine at han kan tenke seg en overgang til Manchester City, dersom klubben har råd til overgangssummen. Noe de ifølge ryktene ikke skal ha noe problem med.