10 av de verste januarsigneringene i Premier League-historien

Det beryktede overgangsvinduet nærmer seg med stormskritt. Én ting vi vet med sikkerhet er at ikke alle nysigneringene blir klubblegender.

Januarvinduet er kanskje ekstra vanskelig å navigere for Premier League-managerne. Man må muligens legge til en ekstra null for å få overtale klubber til å slippe de mest attraktive stjernene. På den andre siden er det også en del spillere på utgående kontrakter som kan snappes opp for en billigere penge.

Uansett så blir det spennende å se hva som skjer i løpet av årets første måned. Det vi vet med sikkerhet er at utfallsrommet alltid er svært stort. For hver Virgil Van Dijk og Luis Suarez, finner man ofte en Cristopher Samba eller Andy Carrol.

Sport Bible har listet opp noen av de overgangene som ikke akkurat slo til. Her er det noen skikkelige klassikere.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Stjernene som ikke innfridde

Noen av de mest selvskrevne navnene på listen ankom sin nye klubb med en skyhøy prislapp og tilsvarende forventninger. Med på den ikke så gjeve listen er selvsagt Andy Carrol og Fernando Torres.

Torres ble hentet til Chelsea fra Liverpool for rundt 50 millioner pund. Spanjolen fikk det aldri til å stemme på Stamford Bridge og var senere innom både AC Milan og gamleklubben Atletico Madrid, samt et opphold i Japan.

Torres sin erstatter i Liverpool ble heller ingen braksuksess. Skader og varierende prestasjoner preget resten av karrieren til den en gang lovende krafspissen fra Newcastle.

Foto: Peter Cziborra Livepic

En annen kjent skuffelse på listen er Alexis Sanchez, som forlot Arsenal til fordel for ligarival Manchester United. Chilenerens ukelønn var etter hvert langt mer imponerende enn målsnittet.

Foto: AFP PHOTO / Adrian DENNIS

Den colmbianske lynvingen/backen Juan Cuadrados overgang fra Fiorentina til Chelsea er også verdt å nevne. Oppholdet ble ikke av det langavrige for spilleren som kort tid etter dro tilbake til Italia og Juventus.

Husker du i det hele tatt disse?

Det er kanskje et enda dårligere tegn når man ikke husker spilleren i det hele tatt.

Meget imponerende er det hvis man husker Guido Carrillos opphold i Southampton, Alfonso Alves sin Middlesborough-karriere eller i det hele tatt vet hvilken posisjon Savio Nsereko var tiltenkt i West Ham. Alle ble hentet fra 9 millioner pund og oppover.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!