5 ville sinneutbrudd i idrettsverden

Sport får ofte fram det meste i følelsesregisteret, både for utøvere og supportere. Her er fire sinneutbrudd på idrettsbanen du sent glemmer.

Noen ganger koker det over både på fotball-, tennis-, og håndballbanen. Det kan gi både farlige situasjoner, men også øyeblikk fanget på kamera som gir oss mye å le av:

Heiner Brand under Norge – Tyskland i 2009 i håndball-VM:

Den tyske landslagstreneren Heiner Brand var rasende på dommerne etter at Norge slo Tyskland 25-24 i hovedrunden under håndball-VM. I sluttsekundene hadde Norge to spillere utvist, men Brand skjønte lite da de slovenske dommerne dømte innkast i stedet for frikast slik at tiden rant ut. Da klikket det for håndballtreneren.

Didier Drogba under Chelsea – Barcelona i 2009:

Didier Drogba klikket helt etter Champions League-semifinalen mellom Chelsea og Barcelona i 2009. Chelsea var lenge videre, men så scorte Barcelona et viktig bortemål. I sluttminuttene lot den norske dommeren flere ganger tvilsomt være å blåse straffespark. Det likte stjernespissen Drogba meget dårlig.

Eric Cantona under Crystal Palace – Manchester United i 1995:

Eric Cantona er mest kjent for sine fantastiske fotballferdigheter, men hadde også en temperamentsfull side av seg selv. Det kom spesielt godt til syne da han ble utvist i en kamp mot Crystal Palace i 1995. Da han var på vei ut av banen ropte en Palace-supporter ord til franskmannen. Det likte angriperen dårlig og gjennomførte det som i ettertid har blitt kjent som «Kung fu-sparket». Han ble utestengt fra fotball resten av sesongen og ble dømt til samfunnstjeneste av retten.

Delio Rossi under Fiorentina – Novara i 2012:

Fiorentina-treneren Delio Rossi gikk rett og slett løs på sin egen spiller, Adem Ljajic, etter å ha byttet han ut. Serberen skal ha ropt «Go back in your mother´s ****» før han satte seg på benken. Det gjorde at Rossi mistet det helt og etter hendelsen fikk han sparken fra jobben.

https://www.youtube.com/watch?v=uOB8p7El8gU

David Nalbandian i tenniskampen mot Marin Cilic i 2012:

I tennis setter man fair play, og det å vise respekt høyt. Likevel er det tydelig at mange tennisspillere har mye sinne i seg, men ofte er det frustrasjon over seg selv. David Nalbandian lot det derimot gå utover en stakkars linjemann og ble selvsagt disket fra kampen.

https://www.youtube.com/watch?v=FwxlvohtlzI

Del og lik hvis du lo av disse sinneutbruddene!