5 ville sinneutbrudd i idrettsverden

Sport får ofte fram det meste i følelsesregisteret, både for utøvere og supportere. Her er fire sinneutbrudd på idrettsbanen du sent glemmer.

Noen ganger koker det over både på fotball-, tennis-, og håndballbanen. Det kan gi både farlige situasjoner, men også øyeblikk fanget på kamera som gir oss mye å le av:

Heiner Brand under Norge – Tyskland i 2009 i håndball-VM:

Den tyske landslagstreneren Heiner Brand var rasende på dommerne etter at Norge slo Tyskland 25-24 i hovedrunden under håndball-VM. I sluttsekundene hadde Norge to spillere utvist, men Brand skjønte lite da de slovenske dommerne dømte innkast i stedet for frikast slik at tiden rant ut. Da klikket det for håndballtreneren.

Didier Drogba under Chelsea – Barcelona i 2009:

Didier Drogba klikket helt etter Champions League-semifinalen mellom Chelsea og Barcelona i 2009. Chelsea var lenge videre, men så scorte Barcelona et viktig bortemål. I sluttminuttene lot den norske dommeren flere ganger tvilsomt være å blåse straffespark. Det likte stjernespissen Drogba meget dårlig.

Eric Cantona under Crystal Palace – Manchester United i 1995:

Eric Cantona er mest kjent for sine fantastiske fotballferdigheter, men hadde også en temperamentsfull side av seg selv. Det kom spesielt godt til syne da han ble utvist i en kamp mot Crystal Palace i 1995. Da han var på vei ut av banen ropte en Palace-supporter ord til franskmannen. Det likte angriperen dårlig og gjennomførte det som i ettertid har blitt kjent som «Kung fu-sparket». Han ble utestengt fra fotball resten av sesongen og ble dømt til samfunnstjeneste av retten.

Delio Rossi under Fiorentina – Novara i 2012:

Fiorentina-treneren Delio Rossi gikk rett og slett løs på sin egen spiller, Adem Ljajic, etter å ha byttet han ut. Serberen skal ha ropt «Go back in your mother´s ****» før han satte seg på benken. Det gjorde at Rossi mistet det helt og etter hendelsen fikk han sparken fra jobben.

David Nalbandian i tenniskampen mot Marin Cilic i 2012:

I tennis setter man fair play, og det å vise respekt høyt. Likevel er det tydelig at mange tennisspillere har mye sinne i seg, men ofte er det frustrasjon over seg selv. David Nalbandian lot det derimot gå utover en stakkars linjemann og ble selvsagt disket fra kampen.

Del og lik hvis du lo av disse sinneutbruddene!