6 utrolige scoringer som fortsatt gir deg gåsehud

De fleste er enig om at det morsomste med fotball er offensivt spill som ender i flott mål. Her følger 6 kunstverk av noen scoringer.

Ingenting er som et vakkert mål, enten det kommer fra en spiller i en av verdens beste fotballklubber eller i norsk 7. divisjon. Sett deg tilbake i stolen og nyt disse scoringene.

Diego Maradona for Argentina mot England i 1986

For utenom det berømte målet ved hjelp av «Guds hånd», er nok denne scoringen Maradonas mest berømte mot et sterkt engelsk landslag. Maradona rundlurer hele England og scorer fra kloss hold etter å ha mottatt ballen på egen banehalvdel.

Zlatan Ibrahimovic for Sverige mot England 2012:

Den svenske superspissen kunne fått med flere mål på lista. Han ble for alvor kjent verden over etter å ha spilt nesten hele NAC Breda-laget på rumpa da han spilte for Ajax. I en EM-kamp mot Italia scoret Ibrahimovic med et nærmest umulig hælspark. Målet som kommer med på lista er derimot det fantastiske brassesparket mot England i 2012.

Marco van Basten for Nederland mot Sovjetunionen i 1988:

Målet er verdenskjent. Nederlenderen utfører det hele med perfekt teknikk og scorer på en volley fra en tilnærmet umulig vinkel. Skolebokeksempel på hvordan man utfører en volley, og den vil aldri bli glemt.

Roberto Carlos for Brasil mot Frankrike i 1997:

Venstrebacken Roberto Carlos var beryktet for sitt enorme skudd med venstrefoten og ikke uten grunn. Brasilianeren har scoret mange utrolige mål og fortjener nesten bare av den grunn å være med på ei slik liste. Her er målet vi synes forsvarsspilleren fortjener mest oppmerksomhet for.

https://www.youtube.com/watch?v=3ECoR__tJNQ

Wayne Rooney for Manchester United mot Manchester City:

I 2011 scoret Wayne Rooney trolig hans aller beste mål gjennom tidene. Spissen utførte en fantastisk helvolley som sikret United seieren i byderbyet. Det er bare å se og lære av den engelske landslagskapteinen.

Lionel Messi for Barcelona mot Getafe i 2007:

Argentineren var bare 19 år da han scoret det som ble et av hans første av svært mange i Barcelona-trøya og trolig er det på mange måter det flotteste. Hvis du husker tilbake til Maradonas mål over, er Messis mål nesten en kopi. Se og nyt.

https://youtu.be/5vmm-xCq4To

Lik og del hvis også du aldri glemmer noen av disse målene!