Ada Hegerberg avslører: «Jeg røk korsbåndet i helgen»

Ada Hegerberg (24) kommer ikke til å kunne spille fotball på lang tid fremover på grunn av en alvorlig kneskade. Lyon-spissen avslører tirsdag at hun har røket korsbåndet.

«Her er det. Jeg røk korsbåndet i helgen. Dette er et tilbakeslag for meg, men jeg skal komme meg gjennom dette med hele mitt hjerte og med all energien min. Det beste har ennå ikke kommet. Dere ser meg snart igjen», meddeler Ada Hegerberg fra Instagram-kontoen sin tirsdag ettermiddag.

https://www.instagram.com/p/B73aghpn4U1/

Det er foreløpig ukjent hvor lenge Hegerberg kommer til å være ute av spill, men et avrevet korsbånd kan bety et skadeopphold helt opp til tolv måneder.

Hegerberg kommer til å operere i løpet av den nærmeste fremtid, opplyser Lyon i en pressemelding. 24-åringen skal ha skadet det fremre korsbåndet etter en smell på trening.

Klubben kommer til å tilby Hegerberg den beste kirurgiske behandlingen og sørge for at rehabiliteringen kommer til å foregå under de beste forholdene.

Hegerberg har ikke hatt noen omfattende skader, som kan sammenlignes med denne korsbåndskaden, siden hun ble profesjonell fotballspiller.

Ada Hegerberg var den første kvinnelige fotballspilleren som mottok den prestisjetunge fotballprisen Ballon d’Or noensinne.

Hun har spilt for Lyon siden 2014 og har vært regnet som verdens beste angripere i over fem år.

Forrige sesong vant Hegerberg både den franske ligaen og Champions League med Lyon – i Champions League-finalen scoret hun hat trick.