Agenten bekrefter: Matthijs De Ligt er enig med storklubben om kontrakt

Overgangssagaen rundt det nederlandske stortalentet nærmer seg slutten ifølge agenten. Midtstopperen skal være enig med sin nye klubb om de personlige betingelsene. 

Spekulasjonene rundt fremtiden til Matthijs De Ligt har pågått siden Nations League-finalen i juni.

Interessen er langt i fra overraskende med tanke på at De Ligt i en alder av 19 år allerede har blitt utnevnt som kaptein for Ajax, hvor han har spilt Champions League-semifinale og Europa League-finale og i tillegg står bokført med 17 landskamper for Nederland.

Manchester United og PSG har lagt nok penger på bordet

Midtstopperen har vært linket til de aller fleste storklubbene i Europa. PSG, Manchester United, Barcelona, Liverpool og Juventus er blant klubbene som har ligget langflate etter Ajax-spilleren. For øyeblikket kan det virke som om det er tre klubber igjen i kampen om 19-åringens signatur.

Den engelske avisen The Sun hevder at de to storklubbene Manchester United og PSG har lagt nok penger på bordet for å sikre seg De Ligt.

Olaf Kraak / ANP / AFP)

De Ligt foretrekker Italia – enighet om kontrakt med storklubb

Ifølge spillerens mektige agent, Mino Raiola  foretrekker De Ligt derimot en annen destinasjon. Til nederlandske Die Telegraf bekrefter Raiola at midtstopperen allerede er enig med den italienske storklubben Juventus om de personlige betingelsene og at det eneste som gjenstår er at klubbene kommer til enighet om en overgangssum.

Rapporter fra Sky Italia melder at Juventus foreløpig har lagt 65 millioner euro på bordet inkludert bonuser, mens Ajax krever ytterligere ti millioner for å slippe sin kaptein.

 

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);