All grunn til bekymring: Liverpool-stjerne skadet

Jürgen Klopp røper at Liverpool-keeper Alisson (27) har pådratt seg en skade på trening.

Det er under fredagens pressekonferanse at den tyske manageren meddeler at den brasilianske keeperen fikk seg en skade i hofta på trening denne uka.

«Han fikk den før Chelsea-kampen, og vi ville ikke risikere noe. Det er en liten muskelskade i hoften. Han er ikke tilgjengelig i morgen, eller neste uke», forteller Klopp under pressekonferansen.

Må stå over Atletico-kampen

Det betyr at Alisson kommer til å være uaktuell til lørdagens kamp mot Bournemouth, men enda verre er det at han ikke blir klar til onsdagens kamp neste uke, som skal spilles mot Atletico Madrid.

Liverpool tar imot den spanske motstanderen på Anfield til returkampen i åttedelsfinalen. Atletico slo Liverpool 1-0 på hjemmebane for to uker siden.

Det er fortsatt uklart om han blir friskmeldt til Everton-kampen neste helg.

Henderson fortsatt usikker

Det betyr at andrekeeper Adrian kommer til å stå i mål for «The Reds» de kommende kampene. Han har kun holdt nullen i to av ti kamper for Liverpool denne sesongen.

Liverpool har to andre skadde spillere i Naby Keita (25) og Jordan Henderson (29). Keita er formodentlig tilbake i lett trening, mens Henderson er usikker før kampen mot Atletico Madrid neste uke.

Tapt tre av fire

Henderson er en av Jürgen Klopp sine mest betrodde menn og har storspilt sammen med resten av Liverpool-troppen denne sesongen. Det samme har sisteskanse Alisson.

Liverpool møter Bournemouth til dyst på hjemmebane lørdag 13.30. Jürgen Klopp sitt mannskap har slitt i deres siste kamper, da de har tapt tre av de fire siste oppgjørene.

Del denne nyheten med en Liverpool-fan!