Amerikansk landslagslegende med Sverige-utspill: – Det er ingen overraskelse

Tidligere keeper på det amerikanske kvinnelandslaget, Hope Solo, har ingen tro på at Sverige kan vinne VM.

De gule og blå er videre til kvartfinale etter at de slo Sveits 1-0 på tirsdag. Solo spilte over 200 landskamper for USA mellom 2000 og 2016. Etter svenskenes seier mot Sveits fortalte hun at hun tviler på at Sveriges spillestil kan ta dem hele veien.

ANNONSE: Begynner du å bli tynn i håret? Stian fant en løsning som hjalp han med å få håret tilbake.

– Det er ingen overraskelse (spillestilen, jou.anm.). De har spilt på samme måte i alle kampene. Om du er god på noe, så holder du fast ved det. Det er effektivt, men jeg må spørre: Kommer det til å ta dem hele veien? Jeg kan ikke tenke meg at de vinner VM-finalen. Jeg tror dette er deres siste seier i VM. Du behøver flere alternativer på midtbanen og i angrepet, sa Solo i den irske kanalen RTEs sending.

Solo mener det er bra for sporten at Sverige henger med, men det er ikke første gang hun snakker om svensk taktikk. I Rio-OL for to år siden var hun meget forbannet etter at et defensivt anlagt Sverige slo ut USA i kvartfinalen.

– Vi møtte en gjeng feiginger. Det beste laget vant ikke i dag, sa Solo ifølge Aftonbladet.

Det gjenstår å se om hun får rett i Sverige-spådommen. «Söta bror» møter England i kvartfinalen på lørdag.

DEL artikkelen om du gleder deg til kvartfinalene!

ANNONSE: Begynner du å bli tynn i håret? Stian tok et avgjørende valg som reddet hårveksten hans.

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);