Anerkjent journalist: United prøver å kuppe Sanchez foran nesa på byrivalen - Sportsbibelen

Anerkjent journalist: United prøver å kuppe Sanchez foran nesa på byrivalen

Alexis Sanchez har sett ut til å være på vei til Manchester City.
Nå melder den profilerte italienske journalisten Gianluca Di Marzio at Manchester United vil forsøke å snyte byrivalen for den chilenske stjernen.

Sanchez» kontrakt utløper til sommeren. Han vil da være fri til å gå gratis dit han vil. Dermed må Arsenal selge han i januar dersom de ønsker å få penger for stjernen deres.

Britiske medier har i lang tid skrevet at Manchester City ønsker å hente Sanchez. Pep Guardiola skal være svært hypp på å bli gjenforent med sin tidligere elev fra tiden i Barcelona.

– Jeg vil at han skal bli lengre. Han er en viktig spiller for oss og du kunne se at han var farlig så for han kom innpå i kveld, sa Arsenal-manager Arsene Wenger til Sky Sports etter onsdagens 0-0-kamp mellom Chelsea og Arsenal i ligacupen.

Nå melder den normalt pålitelige journalisten Gianluca Di Marzio at Manchester United og José Mourinho kan stjele Sanchez foran nesa på erkerivalene. United har tilbudt å sende Henrikh Mkhitaryan til Arsenal som del av en større avtale der Sanchez havner i den røde delen av Manchester, skriver Di Marzio på sitt nettsted.