Arsenal går all-in for Serie A-kometen – skal ha lagt inn megabud på over en halv milliard

The Gunners er på spissjakt i Serie A. Ifølge italienske medier har klubben nå lagt 55 millioner euro på bordet for å sikre seg kometen.

Arsenal virker omsider å være på riktig spor etter en tung sesongstart. Anført av ungguttene Gabriel Martinelli, Bukaoy Saka, Emile Smith-Rowe og Martin Ødegaard lever nå håpet om en topp fire-plassering i beste velgående etter forrykende form den siste tiden.

Selv om det meste stemmer på banen om dagen for Mikel Artetas mannskap, er ikke det tilfelle utenfor banen.

Bråket rundt spissen og tidligere kaptein, Pierre-Emerick Aubameyang virker å ende med at han forsvinner ut portene på Emirates. Da må Arsenal ut på spissjakt for å erstatte hurtigtoget.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Foto: Massimo Paolone /LaPresse via AP

Artetas spissjakt

Flere kandidater har blitt nevnt i forbindelse med en potensiell overgang den siste tiden. Svenske Aleksander Isak og Everton-spiss Dominic Calvert-Lewin er blant de som har vært hyppigst linket. Nå seiler spesielt én kandidat opp som foretrukken Aubameyang-erstatteren.

Serbiske Dusan Vlahovic har scoret mål på bestilling i Serie det siste året og skal være mannen Mikel Arteta har sett seg ut. Spissen spiller til daglig Fiorentina og kronet et eventyrlig år med å tangere scoringsrekroden til selveste Cristiano Ronaldo i den italienske toppdivisjonen i løpet av et kalenderår med 33 nettkjenninger.

Megabudet på Serie A-kometen

Asrsenal skal nå ligge langflate etter serberen. Ifølge italienske Gazzetto dello Sport har The Gunners lagt 55 millioner euro – rundt 550 millioner kroner på bordet for å sikre seg Fiorentina-angriperen.

I tillegg skal Arsenal også være villig til å fjerne utkjøpsklausulen til Lucas Torreira, som for tiden er på lån hos La Viola. Denne skal ligge i området 150 millioner kroner, som vil ta totalrammen på budet til rundt 700 millioner kroner, skal vi tro svenske Fottbolskanalen.

Om dette er nok for Fiorentina er derimot usikkert. Tidligere skal de ha satt en prislapp på rundt 100 millioner euro, men det er mulig de er villig til å fire litt på kravene ettersom Vlahovic går inn i sitt siste år av kontrakten til sommeren. Spissens agent har også uttalt at det blir uaktuelt å forlenge, noe som kan gjøre en overgang enda mer sannsynlig.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!