Ny Arsenal-konflikt kan tvinge stjernen til å gå i januar - til Premier League-rival - Sportsbibelen

Ny Arsenal-konflikt kan tvinge stjernen til å gå i januar – til Premier League-rival

Mesut Özil vil bort fra Arsenal.
Nå har en konflikt oppstått.
Den kan føre til at stjernen forlater klubben allerede i januar.

Overgangssagaen rundt Mesut Özil bare fortsetter. I sommer var tyskeren misfornøyd og ville forlate klubben. De interessante budene uteble og Özil ble værende i Arsenal.

Lagets assistkonge har imidlertid slitt med formen i sesonginnledningen og kritikken har kommet. 28-åringen har hverken levert mål eller assist så langt. Nå tyder det meste på at Özil forlater klubben når kontrakten går ut neste sommer.

Nytt krav

Midtbanespillerens avskjedstog kan likevel forlate perrongen tidligere enn som så, ifølge The Mirror.

Grunnen skal være penger.

Ifølge Mirror og enkelte andre medier har Arsenal tilbudt Özil en ny ukelønn på rundt 2,8 millioner kroner. Det ville ha gjort han til klubbens best betalte spiller noensinne, men for tyskeren holder ikke det. Playmakeren krever hele 3,5 millioner kroner i uken for å bli på Emirates.

Kan gå billig

Det tøffe kravet skal ha fått Arsenal til å gå lei forhandlingene. Dermed kan klubben fort selge spilleren slik at de i hvert fall får noe for han, istedenfor at han går gratis til sommeren.

Inter i Serie A skal være en av klubbene som er mest villige til å punge ut for Özils pasninger. En overgang kan imidlertid bli mye mer eksplosiv enn som så. Özil kan nemlig gjenforenes med sin tidligere Real Madrid-sjef, José Mourinho, i Manchester United, skriver The Independent.

Mourinho og Özils forhold fra tiden i Madrid skal være det som får portugiseren til å tro at han kan lokke Özil til Old Trafford. Dermed kan kampen om ligagullet få ytterligere én nyanse om Özil skifter beite i januar.
https://youtu.be/DGVd-IJ44cs

Lik Sportsbibelen om du også elsker fotball!