Arsenal-legenden med helomvending om Martin Ødegaard: – Jeg må si at da han først kom til klubben, så var jeg ikke…

Tidligere Arsenal-profil må spise sine ord etter den siste tidens prestasjoner.

Etter en variabel start på Arsenal-karrieren har Martin Ødegaard virkelig blomstret den siste tiden. Stigende formkurve for både laget og nordmannen har gitt økt optimisme i kampen om en topp fire-plassering.

Mikel Artetas mannskap har virkelig fått ting til å stemme, anført av ungguttene Emile Smith-Rowe, Gabriel Martinelli og Ødegaard.

På de siste syv startene i ligaen har nordmannnen produsert fire målpoeng, med tre scoringer og én målgivende pasning.

ANNONSE: Kommer Romelu Lukaku til å score mot Liverpool i storoppgjør på Stamford Bridge? Få 10 i oddsbost på over 2,5 mål mellom Chelsea og Liverpool på søndag!

Foto: Oli SCARFF / AFP

Arsenal-profilen med helomvending om Ødegaard

Prestasjonene til Ødegaard har imponert flere av ekspertene i England. En av de som har latt seg imponere er den tidligere hardhausen og Arsenal-stopperen Martin Keown.

På BBCs Match of the Day-sending etter nedsablingen av Leeds innrømte engelskmannen at han var skeptisk til signeringen innledningsvis, men at den siste tiden har overbevist han.

– Jeg må si at da han først kom til klubben, så var jeg ikke hans største fan. Men jeg må endre den meningen nå, fordi han virkelig utvikler seg, sa Keown ifølge Nettavisen.

Eksperten tror også at manager Mikel Arteta bør få en del av æren for framgangen til midtbanespilleren.

– Selvtilliten hans begynner å bli veldig høy. Manageren har støttet ham. For meg blir han bare bedre og bedre, fortsatte han.

Etter en trøblete start på sesongen har formkurven virkelig snudd for Artetas menn. Før Boxing Day-oppgjøret mot tabelljumbo ligger The Gunners på fjerdeplass, kun seks poeng bak Chelsea på plassen foran.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!