Arsenal-legendens følelsesladde tordentale til United-stjernen – F**n ta dem

Ian Wright tar United-stjerne i forsvar etter en hendelse i etterkant av Champions League-exiten.

Det har ikke gått på skinner for Manchester United denne sesongen. Etter en svak sesongstart måtte Ole Gunnar Solskjær forlate managerstolen. Erstatter Ralf Rangnick har heller ikke fått sving på sakene. De røde djevlene røk nettopp ut av Champions League og har en stor jobb foran seg for å kvalifisere seg til Europas gjeveste klubbturnering neste sesong.

Det har ført til gryende misnøye hos United-fansen. En av de som har fått hardest medfart av supporterne er Marcus Rashford. Engelskmannen har kommet opp gjennom klubbens eget akademi og var spådd en lysende karriere etter gjennombruddet i 2016. Angriperen har derimot slitt med å finne formen etter flere skader og har hatt en svært skuffende sesong så langt.

ANNONSE: Betsafe gir nå ALLE nye spillere som setter inn 200 kr eller mer et gratisspill verdt 250 kr – helt til du vinner! Gratisspillet kan brukes på hvilken sport du vil, og hvis du ikke vinner får du et nytt gratisspill neste uke!

Ba fansen om unnskyldning

Etter nederlaget mot Atletico Madrid oppstod det en konfrontasjon med en United-supporter – hvor Rashford til slutt ble eskortert vekk av sikkerhetsvakter.

I ettertid har spilleren selv tatt til Twitter for å be om unnskyldning for hendelsen.

Samtidig tar han et oppgjør med all hets og kritikk han har mottatt den siste tiden.

– F**n ta disse supporterne

En av de som har fått med seg hendelsen – og Rashfords unnskyldning er Arsenal-legenden Ian Wright. Wright er kjent for å være frittalende, og dette var intet unntak.

I det som etter hvert blir en lengre forsvarstale av United-spilleren starter han med:

– Hva skjer alle sammen? For en vakker dag. Hør her, jeg må bare adressere noe jeg så. Noen sendte meg nettopp videoen hvor Marcus Rashford konfronterte fansen på grunn av hetsen.

før han lirer av seg:

– Hvorfor i h*****e unnskylder han seg for det? Disse folka er raske til å si unnskyld. Det er det som gir fansen bensin på bålet til å tro at de kan hetse folk. Marcus, stå opp for deg selv!

Den tidligere storscoreren har også en tydelig beskjed til fansen som hetser Rashford.

– F**n ta dem. F**n ta disse supporterne! Ha en fin dag alle sammen.

ANNONSE: Betsafe gir nå ALLE nye spillere som setter inn 200 kr eller mer et gratisspill verdt 250 kr – helt til du vinner! Gratisspillet kan brukes på hvilken sport du vil, og hvis du ikke vinner får du et nytt gratisspill neste uke!