Arsenal planlegger sjokkovergang som kan ryste fotball-London

Chelseas midtstopper David Luiz skal ha kommet på kant med manager Antonio Conte.
Det ønsker London-rival Arsenal å utnytte.

ANNONSE: På fredag møtes Liverpool og Arsenal, i det som er julens store Premier League-pakke. Det har vært mange klassiske oppgjør mellom de to lagene opp gjennom årene. Får vi et nytt et før jul? Nå får man 2,45 i odds hos Betsson om man tror Arsenal sikrer seieren i toppoppgjøret. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.

Forholdet til Chelsea-manager Antonio Conte og David Luiz har ikke vært på sitt beste i det siste. De to skal ha kranglet etter 3-0-tapet mot Roma i Champions League. Siden den gang har han kun vært på banen for Chelsea én gang. Brasilianeren har totalt spilt bare åtte Premier League-kamper denne sesongen.

I tillegg har 30-åringen slitt med en kneskade, men han skal nå nærme seg kampform igjen. I mellomtiden har Andreas Christensen etablert seg i Chelseas backrekke. Conte har sagt at han ønsker Luiz på laget, men brasilianeren krever førstelagsfotball.

Dermed kan neste stoppested fort bli London-rival Arsenal, skriver Daily Express. 

Manager Arsene Wenger er på utkikk etter en ny forsvarsspiller. Luiz ser ut til å ha havnet på toppen av ønskelisten. Express spekulerer i en overgangssum på rundt 30 millioner pund, altså 335 millioner norske kroner.

Det blir nok hett ved neste korsvei dersom Luiz tar turen til Nord-London. Han var en viktig brikke i Contes forsvarstreer da Chelsea tok ligagullet forrige sesong.

ANNONSE: På fredag møtes Liverpool og Arsenal, i det som er julens store Premier League-pakke. Det har vært mange klassiske oppgjør mellom de to lagene opp gjennom årene. Får vi et nytt et før jul? Nå får man 2,85 i odds hos Betsson om man tror Liverpool får med seg seieren hjem til Merseyside. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.

[arve url=»https://youtu.be/kRAzwPvJh8Y» /]