Arsenal-stjernen Pierre-Emerick Aubameyang kaster seg inn i ny sport: «Det kommer til å bli vilt»

Pierre-Emerick Aubameyang (30) har fler jern i ilden for tiden. Den gabonesiske angrepspilleren har nå bestemt seg for å teste ferdighetene på en helt annen arena enn på fotballbanen.

Scorer på bestilling

Pierre-Emerick Aubameyang har vært i vinden denne sesongen for Arsenal, og rakk å notere seg for 17 mål i Premier League på 26 kamper, før serien ble utsatt, som følge av Covid-19.

Kun Leicesters Jamie Vardy har notert seg for flere mål i løpet av 2019/20-sesongen, med sine 19 nettkjenninger.

Aubameyang er kjent for målteften sin og kan ofte anses som et angrep alene med sin høye toppfart.

Siden han kom inn dørene på Emirates har han scoret 49 mål i Premier League på 75 kamper, som gir han en veldig god scoringsstatisikk.

Nå ønsker han å prestere på en helt ny plattform, som også er kjent for sin utrolige toppfart.

Kaster seg inn i ny sport

Den nye sporten Aubameyang skal teste seg i omtales som verdens raskeste sport. Han skal nemlig «debutere» i søndagens Formel 1-race, «Virtual Monaco GP.»

Der vil han kjøre på samme lag som Formel 1-kjører Lando Norris, som konkurrerer for McLaren.

Han omtaler selv det kommende Formel 1-løpet fra Instagram-profilen sin, og han gleder seg veldig til å sette seg bak rattet.

«Jeg er veldig fornøyd og beæret over å være en del av Team Mclaren for Formel 1 Virtual Grand Prix i Monaco søndag 24. mai og er veldig glad for å kjøre sammen med Lando Norris. Det kommer til å bli vilt», skriver 30-åringen på Instagram torsdag.

Nordmann deltok i virituelt VM-løp

All motorsport har vært satt på vent siden Covid-19-pandemien spredde seg for alvor, men bilsporten har funnet et fantastisk alternativ for å kunne konkurrere og promotere sporten.

Førerne fyller nå tiden med simulerte løp, siden de ikke kan kjøre fysisk. Hver gang det i utgangspunktet skulle vært arrangert VM-løp i Formel 1, blir det heller kjørt et virituelt race.

I de forskjellige VM-rundene har det vært invitert flere stjerner fra forskjellige sporter til å kjøre med Formel 1-eliten.

Manchester Citys Sergio Agüero fikk delta for Red Bull under det forrige Formel 1-løpet, men en annen som også har deltatt er rallykongen Petter Solberg.

Den tidligere rallyverdensmester havnet på en sterk 12.-plass i sitt første VM-løp i Formel 1, som var en simulert versjon av Nederland Grand Prix.

Hvordan tror du Pierre-Emerick Aubameyang kommer til å gjøre det under søndagens virtuelle Formel 1-race?