BEKFREFTET: Coutinho klar for Premier League-retur

Philippe Coutinho er etter lenger tids spekulasjon klar for en retur til England.

Philippe Coutinho vender, etter opphold i Barcelona og Bayern München, tilbake til Premier League. Midtbanespilleren har vært linket til både Newcastle, Arsenal og Aston Villa den siste tiden.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Gjenforenes med gammel kjenning

Nå er det klart at den brasilianske playmakeren er klar for Aston Villa. Det bekrefter klubben på sine nettsider. I første omgang er det snakk om et lån ut sesongen med en opsjon på kjøp melder klubben.

I Birmingham gjenforenes han med tidligere lagkamerat og nå manager, Steven Gerrard. Villa-manager hadde bare positive ting å si om sin tidigere rekkekamerat på en pressekonferanse tidligere denne uken.

– Jeg kan skjønne hvorfor supportere i hele landet snakker om han. Jeg tror ikke man får kallenavn som en magiker med mindre du er en spesiell fotballspiller, så han er en jeg har utrolig respekt for, uttalte Gerrard ifølge Sky Sports.

Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Tøff tid på Camp Nou

Den tidligere Liverpool-stjernen fant seg aldri helt til rette på Camp Nou etter drømmeovergangen fra Merseyside. De økonomiske problemene i den spanske storklubben har også gjort at katalanerne er nødt til kutte kostnader for å finansiere nye spillere.

Nylig hentet katalanerne Ferran Torres fra Manchester City for omkring 55 millioner euro. De må derimot vente med å registrere spanjolen i troppen før de imøtekommer La Ligas økonomiske krav. Coutinhos avskjed og Sergio Agüeros beslutning om å legge skoene på hyllen er et steg i riktig retning for Barcelona.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!