Beskjeden som åpner for Liverpools drømmesignering – allerede i januar

Paris Saint-Germain ryktes å ha fått nok av Adrien Rabiot. Barcelona skal være etter midtbanespilleren, men får konkurranse fra England. Ifølge L’Equipe er Liverpool i kontakt med PSG om en eventuell overgang allerede i januar. 

ANNONSE: Få opptil 2000 kr i oddsbonus på Premier League

Adrien Rabiot har utviklet seg til å bli en nøkkelspiller i Paris Saint-Germain. Men denne uken har statusen hans i klubben tatt en helt annen vending.

Rabiot forlater PSG

Franskmannen skal ikke være interessert i å forlenge kontrakten som går ut i sommer. Det har ført til at PSG vurderer å plassere han på benken resten av sesongen.

Adrien Rabiot. Foto: MB Media/Bildbyrån

Sportssjefen Antero Henrique ble rasende på stjernens beslutning og konstaerer at klubben ikke har noe problem med å nekte han spilletid.

– Det føles som han har villedet oss i flere måneder. Det er respektløst både mot klubben og fansen, fremfor alt når det handler om spillere som har vært her såpass lenge. Han er en spiller som alltid har fått full støtte fra klubben, sa Henrique på mandag i et intervju med Yahoo.

Som følge av beskjeden skal flere storklubber forberede seg på legge inn et støt for å lokke til seg Rabiot. Barcelona skal være en av dem, og ifølge Le Parisien skal han allerede være enig med klubben om en kontrakt.

Kan gå til Liverpool i januar

Foreløpig er det uklart hvorvidt Rabiot kan dra allerede i januar eller om det blir til sommeren. Men det er ikke bare Barcelona som skal være interessert.

Liverpool skal ifølge L’Equipe  ha forhørt seg angående Rabiots tjenester.

Den franske storavisens melder at PSG er svært interesserte i å selge franskmannen i januar for å kunne innkassere en overgangssum for spilleren.

Det åpner for at Liverpool kan hente frem lommeboken. Spesieltmed tanke på at klubben ryktes å kvitte seg med både Daniel Sturridge og Divock Origi i vintervinduet.

ANNONSE: Spill på europeisk fotball og få 2000 kr i oddsbonus

Del artikkelen for å fortelle hva du synes om dette! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);