Ble hetset – etterpå kom Helland med overraskende hyllest

Rosenborgs kantspiller likte å bli skjelt ut.

Mandag spilte Lillestrøm og Rosenborg deres siste treningskamp før sesongstart. Det endte 0-0 i LSK-hallen.

Dagbladet skriver at 1500 tilskuere så kampen. Han som kanskje fikk merke mest til deres nærvær var Pål André Helland. RBK-vingen fikk ukvemsord slengt etter seg hele kampen. Noen av meldingene skal ha vært vel skarpe, uten at det plaget Helland noe særlig. 28-åringen valgte faktisk å rose LSK-fansen for ropene.

– Det de sa egner seg ikke på trykk. Men jeg synes det er bra. Det er bedre at de er sånn enn at de holder kjeft. Jeg ønsker at det skal være temperatur og kok rundt kampene, sa Helland til Dagbladet etter kampslutt. 

De to lagene skulle egentlig møtt hverandre i Mesterfinalen forrige helg. Det norske været sørget imidlertid for at den kampen spilles 25. april istedenfor. Dermed valgte de to klubbene å spille en helt vanlig treningskamp. Hverken ropene eller resultatet så ut til å irritere Helland veldig.

– Det er sånn det bruker å være. Jeg har avgjort noen kamper på Åråsen, så de prøvde vel å få meg ut av fatning. Og det er greit at jeg ikke scoret i en treningskamp. Jeg får heller putte når vi møter dem igjen på Åråsen-

DEL artikkelen om du gleder deg til eliteseriestart!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);