Bomben: Dette er Real Madrids megabud til PL-storklubben – tilbyr nesten 1 milliard kroner pluss Gareth Bale

Real Madrid er virkelig på spillerjakt. Nå forberedes det et megabud som skal sendes til England. Budet skal lyde på hele 950 millioner kroner og storstjernen Gareth Bale ifølge spanske kilder.

Real Madrid-trener Zinedine Zidane ble nylig observert sammen med Manchester United-stjernen Paul Pogba. Og nå har ryktene for alvort tatt fart.

950 milioner kroner + Bale

Franskmannen var i Dubai for å restituere etter vristskaden og skal da ha møtt Zidane. Nå rapporterer flere spanske medier at Real Madrid forbereder et skikkelig megabud på den 26 år gamle midtbanestjernen.

Ifølge opplysninger inneholder budet drøyt 950 millioner kroner samt stjernen Gareth Bale. Manchester United har tidligere uttrykt interesse for waliseren og spørsmålet er om dette er tilstrekkelig for å at de skal la Pogba dra.

Byttehandel med United

Ryktene skal ha det til at Bale akkurat nå vurderer om han vil til Premier League eller Kina i januar. Så langt i sesongen har det blitt to mål og to assist for 30-åringen på seks kamper i La Liga.

Pogba har på sin side slitt med skader og bare bidratt med to målgivende på fem kamper i Premier League. Nå kan han bli en del av den absolutt største overgangen i januarvinduet.