Chelsea vil ofre stjernespiller for å finansiere Havertz-overgangen

Det har luktet krutt av Chelsea på overgangsmarkedet hittil. Men nå ser det ut til noen må ut hvis det skal bli flere forsterkninger,

Chelsea har hittil vært meget aktive på overgangsmarkedet. Frank Lampard har allerede sikret seg Ajax-stjernen Hakim Zyiech og målmaskinen Timo Werner fra RB Leipzig.

En annen spiller som har blitt linket heftidg til klubben er den tyske kometen Kai Havertz. Men da må noen av de nåværende stjernene flytte på seg skal vi tro britiske medier.

Midtbanestjernen kan være til salgs

Havertz er ventet å koste i regionen av 75 millioner pund. For å finansere dette kan de bli nødt til å kvitte seg med en av publikumsfavorittene på Stamford Bridge.

Ifølge Daily Mail er nemlig N’Golo Kanté en av spillerne som må vike for å finansiere overgangen. Klubben er også villig til å lytte på tilbud for blant annet Marcos Alonso, Kurt Zuoma, Tiemoue Bakayoko og Andreas Christensen for å frigjøre midler til flere kjøp..

Foto: Wikimedia Commons/ Brian Minkoff-London Pixels

Real Madrid skal visstnok være én av klubbene som er interessert i å hente den franske verdensmesteren.

Det hele forutsetter selvsagt at Chelsea i det hele tatt kan få i stand overgangen. Havertz selv skal nemlig være mest ivrig på på en overgang til Real Madrid har tyske medier opplyst om.