City gjør et siste desperat forsøk på å hente Harry Kane

Overgangssagaen om Harry Kane har pågått lenge, og er ennå ikke ferdigskrevet. Nå er det ventet at Manchester City skal gjøre et siste desperat forsøk på å hente spydspissen.

Til tross for at Manchester City endelig fikk hull på byllen da Norwich ble slått 5-0 i helgen er klubben fremdeles ute etter å tette igjen det store hullet Sergio Agüero etterlot seg da han forlot City til fordel for Barcelona.

For med Gabriel Jesus som det eneste rene spiss-alternativet på topp er City nå desperate etter å sikre seg en spiss til før vinduet stenger om en snau uke. City, som i lang tid har siklet etter Harry Kane, har allerede fått ett bud på 1,2 milliarder avvist, og ifølge rapportene skal så mye som 1,8 milliarder være det som gjør at Daniel Levy i det hele tatt skal vurdere å gi slipp på kapteinen sin.

Kane, som ikke var med i troppen da Tottenham startet sesongen hjemme mot nettopp City, var heller ikke å se da Tottenham forrige uke tok turen til Portugal for å møte Paços de Ferreira i UEFA Europa Conference League.

Dessverre for City-fansen var han dog å se på banen de siste 20 minuttene i helgens Premier League-oppgjør mot Wolverhampton. Om det betyr at han blir værende i Londen eller ei får tiden vise.

Tror du Harry Kane blir værende i Tottenham?