City har vært uslåelige, men her er tallene som bør få dem til å passe seg

Manchester City har vært fullstendig suverene så langt denne sesongen.
Lørdag venter Tottenham i helgens store toppoppgjør i Premier League.
Da må de lyseblå passe seg. Statistikken mot Spurs er alt annet enn god de siste årene.

ANNONSE: Helgens store Premier League-oppgjør finner sted på Etihad lørdag kveld. Når får man 1,56 i odds om man tror på City-seier. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.

4-0-seieren mot Swansea i midtuken var Manchester Citys 15. på rad. Det betydde ny engelsk rekord. Pep Guardiolas menn virker ustoppelige i sin ferd mot det som ser ut til å bli en overlegen ligatittel i mai.

Lørdag kveld tar de imot Tottenham hjemme på Etihad. Da kan det bli vanskelig for City å holde seiersrekken gående. De lyseblå har nemlig slitt hardt mot Spurs de siste årene.

Den forrige City-seieren mot Tottenham kom nemlig så langt tilbake som i mai 2015. Da sørget en scoring av Sergio Agüero for 1-0 til City på White Hart Lane. Siden det har ikke «The Citizens» hatt mye hell mot London-klubben.

Tottenham har vunnet de siste tre av de fire siste oppgjørene med sifrene 4-1, 2-1 og 2-0. I vår endte bataljen mellom lagene 2-2.

Tottenham har slitt med formen den siste tiden, men innehar likevel den viktige fjerdeplassen som gir Champions League-spill neste sesong. Både Spurs og Liverpool har 31 poeng, men førstnevnte er foran på målforskjell.

ANNONSE: Helgens store Premier League-oppgjør finner sted på Etihad lørdag kveld. Når får man 6,15 i odds om man har tro på at Tottenham kan bryte Citys seiersrekke. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.

Se Piotr Foots analyse av hvordan City slo Manchester United forrige helg i videovinduet under: