Coutinho desperat etter å avslutte Barcelona-marerittet – 3 PL klubber står i kø for å hente han i januar

Engelske klubber står i kø for å sikre seg Philippe Coutinho i januarvinduet. Spilleren selv skal foretrekke en overgang til Nord-London.

Lite har stemt for Philippe Coutinho etter overgangen fra Liverpool til Barcelona. Etter et utlån med varierende prestasjoner i Bayern München er midtbanespilleren nå tilbake på Camp Nou.

Selv med ny manager i Xavi Hernandez har ikke Coutinho fått en renessanse i Barcelona. Så langt denne høsten har det blitt med fem kamper fra start.

Til tross for store økonomiske problemer har i tillegg katalanerne hentet inn Manchester Citys Ferran Torres for rundt 550 milloner kroner. Det gjør veien ut døren muligens enda kortere for den tidligere Liverpool-spilleren.

Skal vi tro Daily Mail er brasilianeren klar for en retur til Premier League. Det skal ikke stå på alternativene dersom Coutinho vender tilbake, med hele tre klubber stående med åpne armer.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Disse 3 vil hente han i januar

Blant de som skal være ute etter playmakerens signatur er Newcastle. Med styrtrike nye eiere på plass får Eddie Howe mer enn nok penger å rutte med i januarvinduet.

Coutinho skal derimot ikke være veldig lysten på nedrykksstrid i Nord-England og er mer interessert i å kjempe om plassene lenger opp på tabellen.

Da frister det nok mer med spill i Nord-London, hvor både Tottenham og Arsenal skal være klare til å hente han i januarvinduet.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Fortrekker Nord-London

Ifølge spanske Sport er foretrekker Coutinho selv en overgang til Mikel Artetas mannskap. Manageren er visstnok en fan av playmakeren og skal allerede ha godkjent et fremstøt på spilleren i januar.

I første omgang skal det være aktuelt med et lån ut sesongen. Veien inn i startelleveren på Emirates kan bli tøff. The Gunners har vært i kjempeform den siste tiden, anført av ungguttene Martin Ødegaard, Bukayo Saka, Emile Smith-Rowe og Gabriel Martinelli.