Cristiano Ronaldo får nå hele Internett til å miste det – kommer med den helt uventede corona-spøken

Serie A-kamper spilles uten publikum.
Da benyttet Cristiano Ronaldo anledningen til å gjøre narr av det.
Verdensstjernens gest før storkampen mot Inter går viralt og får Internett til å miste det helt.

Corona-viruset har ført til at sportsbegivenheter rundt om i Europa har blitt kansellert og noen har blitt endret fullstendig. Eksemplene er mange, men i fotballverdenen er det den italienske ligaen som har blitt mest påvirket.

Ronaldos spøk

I Serie A har flere kamper blitt kansellert de siste rundene, og praktisk talt alle kamper spilles uten publikum. I helgen måtte blant annet Zlatan Ibrahimovic spille med sitt AC Milan på et folketomt San Siro – og i Torino ble seriefinalen mellom Juventus og Inter spilt før tomme tribuner.

Skjermdump Twitter

Det faktum at det var folketomt i og rundt arenaen var noe som Cristiano Ronaldo gjorde narr av. Før kampen, da Ronaldo var på vei til stadion, valgte han å ha det litt gøy.

Hilser på «ingen»

Fjernsynskameraer fanget portugiserne da han gikk fra spillerbussen inn i garderobene – og lot som om han gjorde high-fives med supportere som vanligvis står ved siden av. Ronaldo så da på kameraet – og bød på et stort smil.

Foto: Skjermdump

Klippet har spredd seg som ild i tørt gress, og på tross av den seriøse sykdommen som plager verden for øyeblikket, ble Ronaldos spøk tatt godt imot. Juventus vant kampen 2-0, og økte avstanden ned til Inter med ni poeng i Serie A.

Under kan du se video av Ronaldo som «high fiver»

https://twitter.com/FutbolBible/status/1236737049488764928?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1236737049488764928&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sportbibeln.se%2Ffotboll%2Fcristiano-ronaldo-far-nu-hela-internet-att-tappa-det-for-totalt-ovantade-coronaskamtet%2F