Cristiano Ronaldos beskjed til Ole Gunnar Solskjær etter sjokkovergangen: – Han kan stole på meg

Etter overgangen fra Juventus kommer den portugiske superstjernen med tillitserklæring Cristiano Ronaldo ovenfor sin nye manager.

Cristiano Ronaldos overgang fra Juventus til Manchester United er offisielt klart og er det mange som gleder seg til gjensynet med Old Trafford.

Etter opphold i Real Madrid og Juventus skal 36-åringen nå hjelpe Ole Gunnar Solskjær og Manchester United med å ta opp kampen med byrival City, Liverpool og Chelsea.

Nå har portugiseren uttalt seg om sin nye manager i Manchester United. De to spilte sammen for nettopp de røde djevlene under Sir Alex Ferguson og kjenner hverandre dermed godt fra før.

– Mitt forhold til han er strålende

Det at Solskjær er sjefen kommer ikke til å bli noe problem skal vi tro Cristiano Ronaldo selv. I et intervju med klubbens egen TV-kanal forklarer superspissen at han er i Manchester av én enkel grunn.

– Nå har han en annen rolle, jeg er spiller og han er trener. Men det har ingenting å si. Mitt forhold til ham er strålende. Og som jeg har sagt tidligere, jeg er her i Manchester for å hjelpe ham med å oppnå resultater. Treneren kan stole på meg, uansett hva han ønsker. Jeg er tilgjengelig for alt, forteller portugiseren i intervjuet.

Sir Alex viktig brikke i overgangen

I et intervju med klubbens nettside avslører portugiseren også hvilken betydning gamlesjefen, Sir Alex Ferguson hadde i beslutningen om å returnere til Old Trafford.

Foto: REUTERS/Ian Hodgson

I sin tid var det skotten som hentet han som 18-åring fra Sporting Lisboa og de utviklet et svært godt forhold i løpet av Ronaldos tid i klubben.

– For meg er Sir Alex Ferguson som en far i fotballen. Han hjalp meg mye, lærte meg mye og for meg spilte forholdet med han en stor rolle, fordi vi har kontakt hele tiden og han er en utrolig person. Jeg liker han veldig godt og han er en av de største grunnene til at jeg er der jeg er i dag og at jeg signerte for Manchester United, sa Ronaldo.