Dårlige nyheter for Liverpool-fansen: Premier League-rivalen kan sette stopper for etterlengtet overgang

Det er en dårlig skjult hemmelighet at Liverpool ønsker å hente Virgil van Dijk. Det forventes at klubben vil gjøre et nytt forsøk på å hente midtstopperen i januar, men da må de regne med konkurranse fra Manchester City.

ANNONSE: På Betssons sider finner du flere spennende spill på alle kampene i Premier League, internasjonal fotball og svært mange andre idretter. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.

Southamptons midtstopper Virgil van Dijk var tilsynelatende et av Jürgen Klopp & co sine viktigste mål på overgangsmarkedet i sommer. Avtalen så ut til å gå i land, før Southampton truet med å rapportere Liverpool til Premier League for å ha kontaktet spilleren ulovlig.

Det har virket sannsynlig at Liverpool vil gjøre et nytt forsøk i januar. Van Dijk har selv åpnet for å gå halvveis ut i sesongen.

LES MER: Nå åpner forsvarskjempen for overgangen Liverpool-fansen lengter etter

Nå risikerer de imidlertid å få konkurranse fra den suverene ligalederen Manchester City. De lyseblå sliter med skadeproblemer i midtforsvaret. Manager Pep Guardiola skal ha blinket ut van Dijk og Real Sociedads Inigo Martinez som to alternativer, skriver Liverpool Echo. 

Van Dijk virket tydelig på at han ønsket seg til Liverpool i sommer, men situasjonen kan fort være annerledes i januar. City ser ut til å fosse rett mot Premier League-tittelen. I tillegg er Guardiolas menn fortsatt med i Champions League. En mulig seiersmedalje i Premier League kan muligens få van Dijk til å skifte mening, spekulerer Echo.

Sommerens bom kan fort koste Liverpool dyrt.

ANNONSE: Betsson leverer spennende odds på alle Premier League-kamper – også Liverpool sine. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.

[arve url=»https://youtu.be/FIyw3AhP6Tg» /]