De spanske gigantene vurdere sjokkovergang for Arsenals stortalent

De to storklubbene Rel Madrid og Barcelona skal følge situasjonen til Arsenals stortalent tett.

Det er lite som har stemt for Arsenal etter gjenoppstarten av Premier League. Skader på flere nøkkelspillere og to strake tap er fasit så langt.

En av dem som har fått mye spalteplass i negativ forstand er det franske stejerneskuddet Matteo Guendouzi. Midtbanemannen har flere ganger vært i hardt vær for utenomsportslige hendelser, sist mot Brighton hvor han skal ha fornæret flere Brighton-spillere grovt.

Mike Hewitt/Pool via REUTERS 

Spanske storklubber følger situasjonen

Mikel Arteta skal nå være lei bråket rundt Guendouzi. Ifølge Daily Mail skal han være villig til å selge franskmannen med 2 år igjen av kontrakten denne sommeren. Det har visstnok fått varsellampene til å blinke hos to spanske storklubber.

Ifølge franske Le10Sport skal Real Madrid-manager Zinedine Zidane være en stor beundrer av landsmannen. 21-åringen skal ses på som et alternativ til Casemiro som defensivt midtbaneanker på Santiago Bernabeu.

Foto: REUTERS/Jon Nazca

Ikke nok med det, La Liga-rivalen Barcelona skal også være interessert i å hente midtbanemannen til Camp Nou ifølge det franske nettstedet. Premier League-rival Leicester skal også ha franskmannen på blokken dersom han blir tilgjengelig.