De uventede bildene fra dramaet: Her skjeller Pepe ut egen keeper fullstendig – etter å ha sluppet inn en straffe (!)

Pepe forsøkte desperat å hjelpe til. Men keeperen Rui Patricio lyttet ikke– og slapp inn straffen. Da mistet midtstopperen det fullstendig. – Helt uforklarlig sier Gary Lineker.

Kampen i «dødens gruppe» mellom Frankrike og Portugal var en av turneringens kamper så langt og inneholdt det aller meste. Storkampen som skulle avgjøre førsteplassen blant begge nasjonene, samt Tyskland og det var tydelig merkbart på intensiteten og kvaliteten.

Raseri – etter straffen

Totalt ble det tre straffer i oppgjøret som endte 2-2, der Karim Benzema og Cristiano Ronaldo scoret to mål hver. Frankrike endte på topp i gruppne, med Tyskland og Portugal på plassene bak.

Men etter kampen var midtstopperen Pepe det store samtaleemnet.

Foto: Twitter

Porugiseren er godt kjent for å være en kontroversiell figur og nå skaper han overskrifter etter å ha blitt merkbart opprørt på sin egen keeper etter at han slapp inn en straffe under kampen.

Denne gangen får han derimot de fleste supporterne med seg. Pepe spilte en årrekke i Real Madrid med Benzema og var sikker i sin sak på hvor franskmannen ville skyte.

– Helt uforklarlig

Han peket og gestikulerte kraftig bak Benzemas rygg for å vise for Patricio at han kom til å skyte til venstre, Patricios høye.

Da straffen ble tatt så hadde Pepe helt rett, men keeperen gikk motsatt vei. Pepe var da tydelig irritert og sa et par velvalgte ord til sin målvakt. Det fikk oppmerksomhet på britisk TV, av blant andre legenden Gary Lineker.

– Se bare på Pepe, som her forteller keeperen sin hvor Benzema kommer til å skyte. Han blir frustrert og gestikulerer enda mer – og han har jo spilt med Benzema år etter år. Gå til venstre. Venstre! Og Patricio, av en helt uforklarlig grunn, ignorerer han, sier Lineker.

Foto: Twitter

Pepe får nå støtte på sosiale medier, men samtidig mener mange han var litt vel hard mot lagkompisen. Og det finnes jo virkelig ingen garanti for at han hadde reddet straffen til tross for at han gikk riktig vei, selv om det absolutt hadde bedret sjansene hans….