Deadline Day: De største overgangene som kan skje før fristen

Her de største overgangene vi venter på før overgangsvinduet smeller igjen natt til 1. september.

Høyreback-karusell i Nord-London

Tottenham skal langt på vei være enig med Barcelona om en overgang for den brasilianske høyrebacken Emerson Royal, ifølge The Guardian.

Det kan føre til at Barcelona går all in for sin tidligere elev, Hector Bellerin i Arsenal. Real Betis skal derimot være svært nære å signere spanjolen.

Andre Arsenal-spillere som kan være på vei bort fra The Emirates er Sead Kolasinac, Ainsley Maitland-Niles, Eddie Nketiah og Reiss Nelson, mens Willian allerede er klar for en retur til Brasil og Corinthians.

På vei inn ryktes en ny høyreback. Norwich-talentet Max Aarons har vært hyppig nevnt, men nå seiler Bolgonas Takehiro Tomiyasu stå øverst på ønskelisten. Lyons midtbanespilleren Hossem Aouar er en annen man som kan ende opp i Nord-London, skal vi tro ryktebørsen.

Manchester United– lynving på vei til rival

Overgangen til Cristiano Ronaldo kan tvinge flere i Uniteds angrepsrekke på klubbjakt før overgangsvinduet stenger.

Lynvingen Daniel James skal være svært nære Leeds, i en overgang som på omtrent 25 millioner pund, melder The Guardian.

Ellers er det også sannsynlig at spillere som Jesse Lingard og Anthony Martial kan skifte klubb før 1. september.

Midstopper til Chelsea?

Hele overgangsvinduet har Chelsea jaktet Sevillas stjernestopper Jules Koundé. Med Kurt Zouma på plass i West Ham ligger dermed alt til rette for at franskmannen skal ende opp på Stamford Bridge. Det skal imidlertid være flere skjær i sjøen som må passeres dersom en overgang fullføres, rapporterer Sky Sports.

En annen spiller som kan ende opp i blått er Atletico Madrids Saul Niguez. Spanjolen har uttalt at han ønsker seg vekk og både Manchester United, Manchester City og Chelsea har vært koblet til midtbanespilleren i sommer.