Dembélé angivelig ferdig i Barcelona – kan bli solgt til skampris

24 år gamle Ousmane Dembélé skal ha spilt sin siste kamp for Barcelona, og ser nå til Premier League for nye utfordringer.

Ifølge ferske spanske rapporter skal den lynkjappe angrepsspilleren Ousmane Dembélé ha spilt sin sist kamp for Barcelona. Klubben prøver nå å få solgt 24-åringen før januarvinduet stenger for å kunne være med i kampen om Haaland til sommeren – og det til skampris.

Barcelona skal angivelig ha tilbudt Dembélé til både Newcastle United og Manchester United til den nette prisen av bare 20 millioner euro. Det melder blant annet Diario Sport.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Prestert under forventingene

Ousmane Dembélé, som i sin tid kostet Barcelona 105 millioner euro pluss 40 millioner euro i eventuelle bonuser, har siden overgangen fra Borussia Dortmund i 2017 ikke fått det helt til i Catalunya. Franskmannen har vært preget av både hyppige og lange skadefravær, og står bare med 87 kamper og 18 mål for klubben.

Det må derfor sies at Dembélé har prestert langt under forventingene, og at et klubbytte muligens kan være det som skal til for å sette fyr på karrieren hans igjen.

Stiller enorme krave

Nå gjenstår det å se om Dembélé har skrevet under en forhåndskontrakt med en annen klubb, eller om han godtar å bevege seg til ukjent, britisk terreng, nærmere bestemt Newcastle eller Manchester United for den siste halvdelen av sesongen.

Problemet er bare den at Dembélé stiller enorme krav til klubben som eventuelt signerer han. Pris? 200 millioner euro + add-ons over fem sesonger. Franskmannen står uten kontrakt til sommeren og kan dermed gå gratis, noe Barcelona, som selv har økonomisk svake muskler, ikke kan la skje.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!